23.11.10

I Concurs d' Il·lustració Proa Espais, Tom Sawyer



“ Va entrar en un bosc espès, s’hi va endinsar fins al mig sense seguir cap camí marcat i es va asseure en una clapa molsuda sota un roure immens. No hi bufava ni un bri d’aire; la calor mortal del migdia fins i tot havia fet callar els cants dels ocells. La natura estava immergida en un èxtasi silenciós, només trencat pel martelleig ocasional i llunyà del pigot, i això encara feia el silenci més penetrant i la sensació de solitud més fonda. L’ànima del noi s’ofegava en una profunda malenconia, els seus sentiments s’adeien perfectament amb els encontorns. Va estar molta estona assegut amb els colzes sobre els genolls, la barbeta entre les mans, capficat. Li semblava que la vida era, al capdavall, una molèstia, I Déu n’hi do el que envejava Jimmy Hodges, mort recentment. Devia ser molt agradable, pensava, jeure, endormiscar-se i somiar per sempre, per sempre, amb el vent que xiuxiuejava entre els arbres i acaronava l’herba I les flors de la tomba, sense res que li importés ni res que l’amoïnés, per sempre mai més.”  
(Les aventures de Tom Sawyer, Mark Twain, La Galera)

6 comentarios:

  1. Eeeeeei! qué bueno! Me encantan los rayos de sol y las pelusillas flotantes! Cómo las has hecho?

    ResponderEliminar
  2. jeje Gracias Teresa!

    Muy fàcil, pones una capa a parte del color de la ilustración, con el pincel amarillo i muy poca opacidad y flujo, vas haciendo los rayos y por arriba pasas más veces el pincel. Luego, con un color más blanquino o amarillo claro y la punta muy pequeña, le das a opacidad y flujo a tope y vas haciendo puntitos, y ya tienes los rayos con pelusillas! ;)

    Ah!! la capa que sea "normal" ;D

    la he hecho para un concurso, a ver que pasa...

    nervios..nervios... jeje besos!!

    ResponderEliminar
  3. Nena, tot i que fa bastant que no ens veiem, segueixo molt d'aprop tot el que fas, i cada dia em deixes més bocavadada!!
    Que crac, estas feta una artista!!!

    UNA ABRAÇADA!!

    Laypanda!!!

    ResponderEliminar
  4. merilandiaaaaaaa, quina pasada!!! molt màgic t'ha quedat... m'encanta!! sobretot les pelusillas aquestes!!! encara em deus un poster eh! ;)

    un peto enorme

    ResponderEliminar
  5. està super currat, me'l torno a mirar i encara m'agrada més...

    ResponderEliminar
  6. jajaja Carlinns!!

    ets la millor i ho saps ;) sí i el tinc aquí amb mi :) per a tu!!! un petó encara més enormee!!

    ResponderEliminar

gargots